Metaalbewerking in Brugge, West-Vlaanderen

Vanhaecke Constructie is de expert in metaalbewerking en metaalconstructie in Brugge. In ons atelier in Sint-Pieters Brugge kunt u metaal op maat laten maken volgens uw wensen. Onze expertise in metaalconstructie stellen we beschikbaar aan zowel bedrijven als particulieren in regio Brugge. Wat voor metaalbewerking wilt u laten uitvoeren door onze deskundige vakmensen te Brugge?

Metaalbewerking van hoge kwaliteit in een professioneel atelier in Brugge

Vanhaecke Constructie in Brugge, West-Vlaanderen, heeft expertise in heel wat soorten metaalbewerking en metaalconstructie. Zo maken we graag onderdelen van metaal op maat voor uw bedrijf of woning in Brugge of elders in West-Vlaanderen. Denk hierbij aan het ontwerpen en op maat maken van allerhande metaalconstructies zoals barbecues, afsluitingen, poorten en hekken, raamwerk, meubilair, en vele andere constructies, die we maken voor verschillende partijen in heel West-Vlaanderen en niet alleen in Brugge. Maar ook voor een industriële coating en het ontwerpen van trappen op maat rekent u op onze kennis. Bij Vanhaecke Constructie krijgt u service op een hoger niveau. Hierbij streven we naar de hoogste klantentevredenheid met betrekking tot onze verleende diensten. Alle metaalbewerking wordt dan ook uitgevoerd door geschoolde en competente medewerkers in onze eigen werkplaats in Brugge, West-Vlaanderen. Hierdoor kunnen we u een snelle en correcte service aanbieden. Hierbij alvast een overzicht van de soorten metaalbewerking door onze specialisten in Brugge, West-Vlaanderen. Ook kunt u verschillende soorten metaal op maat laten maken in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen.:

Plasmasnijden

Wij beschikken over een CNC gestuurde plasmasnijmachine, voor het snijden van staal, aluminimum en inox.

Extra diensten

Scharnierpunten, containers herstellen, onderhoud graafmachines, breek-zeefmachines, monteer- en installatiewerken.

Laswerken

Inox lassen, aluminium lassen, halfautomaat lassen, elektrode lassen, hardoplassen, snijbranden, lassen op de werf.

Metaalwerken Vanhaecke constructie

Poederlakken

Al uw metaal kan vanaf september 2019 gepoederlakt worden in ons atelier. Een meerwaarde naar afwerking toe.

Transportuitvoeringen

Onderdelen graafmachines, containers, montagewerken, hekkens montage, kraanwerken, vervoer van poutrellen of draagbalken.

Constructie

Poorten, schuifpoorten, smeedwerk, balustrades, trappen, trapleuningen, stallingen, carports, skeletbouw, schrijnwerk,…

POEDERLAKKEN

Poederlakken Brugge

Laat uw metaal poederlakken

Al uw metaal, op maat of niet,  kan sinds kort ook bij ons bedrijf in West-Vlaanderen gepoederlakt worden. Dit doen wij in ons goed uitgeruste atelier. Hierbij geven wij uw product zeker een meerwaarde. Zo houden we gans uw project in eigen beheer en bieden u zo de beste prijs. Uw nieuwe product kan dan in ons atelier meteen gepoederlakt worden. Bestaand of ouder metaal kunnen wij met dit proces terug nieuwe glans geven.

Hoe werkt poederlakken?

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt. Poederlak wordt toegepast op verschillende metalen variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot en met zwaar constructiestaal. De verf is niet vloeibaar maar wordt geleverd in poedervorm.

Profiteer van onze extra diensten

U kunt ook bij Vanhaecke Constructie in Brugge niet enkel terecht voor het op maat laten maken van onderdelen in metaal. Ook voor onderhoud en herstellingen van bestaande toegangspoorten, hekken en meer rekent u op onze uitstekende service. Kortom, wij bieden een service na verkoop met een grondige kwaliteitscontrole. Aarzel dus niet om ons bedrijf te Brugge in te schakelen voor uw metaalconstructie of onderhoud. Contacteer ons telefonisch op +32 474 58 86 97 of via het contactformulier voor meer informatie en een offerte. Vraag naar onze voorwaarden voor een jaarlijks onderhoudscontract of bekijk alvast enkele van onze realisaties voor inspiratie.