Metaalbewerking in West-Vlaanderen

Vanhaecke Constructie is de expert in metaalbewerking wanneer u metaal op maat wilt laten maken in regio Brugge, in West-Vlaanderen. In ons atelier in Brugge kunnen bedrijven uit heel West-Vlaanderen metaal op maat laten maken volgens hun wensen. Onze expertise in metaalbewerking stellen we beschikbaar aan zowel bedrijven als particulieren in West-Vlaanderen. Wat voor metaalbewerking wilt u laten uitvoeren door onze deskundige vakmensen? Dé specialist in West-Vlaanderen voert alle mogelijke projecten wat betreft metaalbewerking graag voor u uit. Zo kunt u eenvoudig metaal op maat laten maken in ons atelier te Brugge, in West-Vlaanderen.

Metaalbewerking van hoge kwaliteit in West-Vlaanderen

Vanhaecke Constructie uit West-Vlaanderen, heeft expertise in veel soorten metaalbewerking. Zo kunt u bij ons onderdelen uit metaal op maat laten maken voor uw bedrijf of woning in Brugge of elders in West-Vlaanderen. Denk hierbij aan het ontwerpen en op maat laten maken van constructies in metaal zoals barbecues, afsluitingen, poorten en hekken, raamwerk, meubilair, voor verschillende partijen in Brugge en met uitbreiding in heel West-Vlaanderen. Maar ook voor een industriële coating en het ontwerpen en op maat laten maken van trappen rekent u op onze kennis. Bij Vanhaecke Constructie krijgt u service van een hoger niveau. Hierbij streven we naar de hoogste klantentevredenheid met betrekking tot onze verleende diensten. Alle metaalbewerking wordt uitgevoerd door geschoolde en competente medewerkers in onze eigen werkplaats in West-Vlaanderen. Hierdoor kunnen we u een snelle en correcte service aanbieden. Hierbij krijgt u alvast een overzicht van de soorten metaalbewerking die onze specialisten in West-Vlaanderen uitvoeren. Ook kunt u verschillende soorten metaal op maat laten maken in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen.

Plasmasnijden

Wij beschikken over een CNC gestuurde plasmasnijmachine, voor het snijden van staal, aluminimum en inox.

Extra diensten

Scharnierpunten, containers herstellen, onderhoud graafmachines, breek-zeefmachines, monteer- en installatiewerken.

Laswerken

Inox lassen, aluminium lassen, halfautomaat lassen, elektrode lassen, hardoplassen, snijbranden, lassen op de werf.

Metaalwerken Vanhaecke constructie

Poederlakken

Al uw metaal kan vanaf september 2019 gepoederlakt worden in ons atelier. Een meerwaarde naar afwerking toe.

Transportuitvoeringen

Onderdelen graafmachines, containers, montagewerken, hekkens montage, kraanwerken, vervoer van poutrellen of draagbalken.

Constructie

Poorten, schuifpoorten, smeedwerk, balustrades, trappen, trapleuningen, stallingen, carports, skeletbouw, schrijnwerk,…

POEDERLAKKEN

Poederlakken Brugge

Laat uw metaal poederlakken

U kunt uw metaal bij ons niet alleen op maat laten maken, maar het kan sinds kort ook bij ons bedrijf in West-Vlaanderen gepoederlakt worden. Dit doen wij in ons goed uitgeruste atelier. Hierbij geven wij uw product zeker een meerwaarde. Zo houden we heel het project in eigen beheer, waardoor we u een competitieve prijs kunnen bieden. Uw nieuwe product kan in ons atelier meteen gepoederlakt worden. Bestaand of ouder metaal kunnen wij met dit proces terug opnieuw glans geven.

Hoe werkt poederlakken?

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt. Poederlak wordt toegepast op verschillende metalen variërend van dun plaat- en profielmateriaal tot en met zwaar constructiestaal. De verf is niet vloeibaar, maar wordt geleverd in poedervorm.

Profiteer van onze extra diensten

U kunt bij Vanhaecke Constructie in Brugge niet enkel terecht voor het op maat laten maken van onderdelen in metaal. Ook voor onderhoud en herstellingen van bestaande toegangspoorten, hekken en meer, rekent u op onze uitstekende service. Kortom, wij bieden onze service aan na verkoop met een grondige kwaliteitscontrole. Aarzel dus niet om ons bedrijf te Brugge in te schakelen voor de realisatie van een metalen constructie of het onderhoud ervan. Contacteer ons telefonisch op +32 474 58 86 97 of via het contactformulier voor meer informatie en een offerte. Vraag naar onze voorwaarden voor een jaarlijks onderhoudscontract of bekijk alvast enkele van onze realisaties voor inspiratie.