Metaalbewerking in West-Vlaanderen

Vanhaecke Constructie is de expert in metaalbewerking wanneer u metaal op maat wilt laten maken in regio Brugge, in West-Vlaanderen. In ons atelier in Brugge kunnen bedrijven uit heel West-Vlaanderen metaal op maat laten maken volgens hun wensen.

Onze expertise in metaalbewerking stellen we beschikbaar aan zowel bedrijven als particulieren in West-Vlaanderen. Wat voor metaalbewerking wilt u laten uitvoeren door onze deskundige vakmensen? Dé specialist in West-Vlaanderen voert alle mogelijke projecten wat betreft metaalbewerking graag voor u uit.

Zo kunt u eenvoudig metaal op maat laten maken in ons atelier te Brugge. Hierbij krijgt u alvast een overzicht van de soorten metaalbewerking die onze specialisten in West-Vlaanderen uitvoeren. Ook kunt u verschillende soorten metaal op maat laten maken in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen.

Vanhaecke Constructie Metaalbewerking
Barbecue Vanhaecke Constructie

Metaalbewerking van hoge kwaliteit

Vanhaecke Constructie uit West-Vlaanderen, heeft expertise in veel soorten metaalbewerking. Zo kunt u bij ons onderdelen uit metaal op maat laten maken voor uw bedrijf of woning in Brugge of elders in West-Vlaanderen. Denk hierbij aan het ontwerpen en op maat laten maken van constructies in metaal zoals barbecues, afsluitingen, poorten en hekken, raamwerk, meubilair, voor verschillende partijen in Brugge en met uitbreiding in heel West-Vlaanderen.

Maar ook voor een industriële coating en het ontwerpen en op maat laten maken van trappen rekent u op onze kennis. Bij Vanhaecke Constructie krijgt u service van een hoger niveau. Hierbij streven we naar de hoogste klantentevredenheid met betrekking tot onze verleende diensten. Alle metaalbewerking wordt uitgevoerd door geschoolde en competente medewerkers in onze eigen werkplaats in West-Vlaanderen. Hierdoor kunnen we u een snelle en correcte service aanbieden.

“Ontketen de smaakrevolutie met onze barbecues!

— Proef de perfectie!”

Metaalbewerkingen Vanhaecke Constructie

Plasmasnijden

Wij beschikken over een CNC gestuurde plasmasnijmachine, voor het snijden van staal, aluminimum en inox.

Extra diensten

Scharnierpunten, containers herstellen, onderhoud graafmachines, breek-zeefmachines, monteer- en installatiewerken.

Laswerken

Inox lassen, aluminium lassen, halfautomaat lassen, elektrode lassen, hardoplassen, snijbranden, lassen op de werf.

Metaalwerken Vanhaecke constructie

Poederlakken

Al uw metaal kan vanaf september 2019 gepoederlakt worden in ons atelier. Een meerwaarde naar afwerking toe.

Transportuitvoeringen

Onderdelen graafmachines, containers, montagewerken, hekkens montage, kraanwerken, vervoer van poutrellen of draagbalken.

Constructie

Poorten, schuifpoorten, smeedwerk, balustrades, trappen, trapleuningen, stallingen, carports, skeletbouw, schrijnwerk,…

Hekken en poorten

Vanhaecke Constructie, hekken en poorten op maat

Hekken en poorten van metaal zijn de perfecte manier om uw huis, eigendom, pand of bedrijf in regio Brugge te beschermen. Optimale beveiliging en privacy bekomt u door een metalen poort rondom uw erf te laten plaatsen door Vanhaecke Constructie te Brugge. Onze professionele diensten geven uw metalen poort of hek op maat de juiste uitstraling die bij uw situatie in Brugge past.

Gemaakt volgens uw wensen in Brugge

Alle hekken en poorten worden in ons atelier in Brugge op maat vervaardigd volgens uw wensen. U kiest zelf het formaat, de vorm, de hoogte, de kleur maar vooralsnog ook de afwerking van uw metalen poort voor uw huis of bedrijf in Brugge. Ongeacht of u kiest voor een klassiek design of voor automatische poorten met een moderne uitstraling van ons bedrijf uit Brugge, u voelt zich steeds veilig. Om uw metalen poort of hekken volledig op maat te maken, luisteren we graag naar wat uw wensen zijn.

Heeft u interesse in automatische poorten van metaal voor uw bedrijf in Brugge met een moderne twist? Of zoekt u een klassieke ijzeren toegangspoort voor uw woning in Brugge? Onze experts uit Brugge hebben ervaring met het vervaardigen van alle soorten metalen hekken en poorten, dus uw project is bij ons in veilige handen. Laat u het ontwerpen van geschikte hekken en poorten voor uw pand in Brugge liever aan ons over? Geen probleem! Wij maken steeds een ontwerp dat past bij uw project.

  • image
  • image
  • image
  • image

Trappen en leuningen

Metaal wordt steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen. Een trap in metaal is niet alleen bijzonder sterk maar ook praktisch in elk interieur. Hierbij kan men grote lengtes overspannen zonder zware constructies te moeten maken.

Metaal is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor veelvuldig gebruik. Het is slijtvast en zal geen gebruikssporen vertonen bij normaal gebruik.

De meest gebruikte metaalsoorten om trappen mee te vervaardigen zijn inox, ijzer, aluminium en gegalvaniseerd ijzer.

U kan de trap naturel laten maar ook lakken is perfect mogelijk. Gelakte metalen trappen zien er warmer uit en kunnen in een kleur naar keuze afgewerkt worden. Lakken is interessant wanneer men kiest voor een wat goedkopere metaalsoort die er minder strak uitziet dan bijvoorbeeld het duurdere inox.

Met een trapleuning kiest u voor een mooie afwerking van uw trap, maar ook voor de veiligheid van het gebruik ervan. Wij adviseren u ook steeds indien u bij uw moderne trap een leuning zou moeten voorzien of niet. De leuningen zijn stevig en ogen mooi en modern en dit steeds aangepast aan de look van uw interieur. Kiest u voor een industriële stijl, dan hebben we steeds een oplossing dat bij u past.

Profiteer van onze extra diensten

U kunt bij Vanhaecke Constructie in Brugge niet enkel terecht voor het op maat laten maken van onderdelen in metaal. Ook voor onderhoud en herstellingen van bestaande toegangspoorten, hekken en meer, rekent u op onze uitstekende service. Kortom, wij bieden onze service aan na verkoop met een grondige kwaliteitscontrole.

Aarzel dus niet om ons bedrijf te Brugge in te schakelen voor de realisatie van een metalen constructie of het onderhoud ervan.
Contacteer ons telefonisch op +32 474 58 86 97 of via het contactformulier voor meer informatie en een offerte.

Vraag naar onze voorwaarden voor een jaarlijks onderhoudscontract!