Vanhaecke Cooking

2 MAAND LANG ACTIEMAAND!

In Mei en Juni 2024 krijgt u €200 korting en 3 zakken hout gratis bij aankoop van een complete barbecue!
In samenwerking met PDS Brandhout
Een complete barbecue (rond model)
voor €1289,-  i.p.v. €1489,-
Een complete barbecue (6-hoekig model)
voor €1389,- i.p.v. €1589,-
Benieuwd naar onze ander realisaties?
Check dan eens onze facebookpagina!
Barbecue Vanhaecke Constructie

Onze Barbecues

Een barbecue (BBQ) is een kookmethode en een sociale gebeurtenis waarbij voedsel wordt bereid door grillen, roosteren, roken of braden op een open vuur. Het is een leuke activiteit om samen van te genieten en heerlijk te eten in de buitenlucht.

Bij Vanhaecke Constructie hebben we onze eigen stalen barbecues ontworpen en we produceren deze volledig zelf in ons atelier te Brugge.

We hebben twee soorten barbecues, een ronde vorm en een zeshoek, deze kunnen zowel met diameter 80cm als diameter 100cm aangekocht worden.

Ook kunnen we op vraag van de klant deze nog personaliseren met eventueel een tafeltje ernaast.

“Ontketen de smaakrevolutie met onze barbecues!

— Proef de perfectie!”

Prijslijst Barbecues

Omschrijving Vorm Diameter Prijs
Basismodel barbecue met voetstuk, bakkuip, bakplaat en deksel Rond 80cm € 1.022,-
Complete barbecue met alle toebehoren Rond 80cm € 1.489,-
Basismodel barbecue met voetstuk, bakkuip, bakplaat en deksel Zeshoek 80cm € 1.122,-
Complete barbeque met alle toebehoren Zeshoek 80cm € 1.589,-

Prijslijst toebehoren

Omschrijving Prijs
BBQ rooster € 40,-
Verhoogd rooster € 123,-
Schouw € 262,-
Schouwrooster € 42,-

Eigen ontwerp en productie

Onze houtskool barbecues zijn met de hand vervaardigd met hoogwaardige materialen om langdurige duurzaamheid te garanderen. Het ontwerp is zorgvuldig geoptimaliseerd om maximale warmteverdeling en controle te bieden, zodat je jouw gerechten perfect kunt grillen. Of je nu een sappige steak, gegrilde groenten of smaakvolle vis wilt bereiden, onze houtskool barbecue levert keer op keer uitstekende resultaten.

Ontdek de authentieke smaak van het grillen met onze houtskool barbecues. Deze unieke grill is ontworpen voor de echte barbecue-liefhebbers die houden van de klassieke, rokerige smaak en de gezelligheid van buiten koken. Met onze houtskool barbecue haal je het beste uit je grillervaring en creëer je onvergetelijke culinaire momenten met vrienden en familie.

Naast de geweldige prestaties is onze houtskool barbecue ook een esthetische toevoeging aan je buitenruimte. Het prachtige, handgemaakte ontwerp straalt vakmanschap uit en past perfect bij elke buitenomgeving. Het wordt een middelpunt van gezelligheid en de plek waar herinneringen worden gemaakt.

Vanhaecke Barbecue

“De ultieme barbecue-ervaring wacht op jou!”

Authentieke smaak

Wat onze houtskool barbecue echt onderscheidt, is de authentieke rokerige smaak die het aan je gerechten geeft. Door het gebruik van houtskool als brandstof, krijg je die heerlijke rooksmaak die je alleen kunt krijgen bij een traditionele barbecue.
Je zult genieten van de intense smaak en het aroma dat je gerechten naar een hoger niveau tilt!

De magie van het grillen

Kies voor de zelfgemaakte houtskool barbecue van Vanhaecke Constructie en geniet van de ultieme grill experience. Breng je kookvaardigheden naar een hoger niveau, omarm de traditionele smaken en deel onvergetelijke momenten met je dierbaren. Ontdek de magie van grillen met onze houtskool barbecues en geniet van de smaak van de zomer.

Stalen Barbecue kopen Brugge