ONZE SPECIALITEITEN

Poorten en hekkens op maat:

Beveilig uw huis, eigendom, pand of bedrijf door een afscherming met een metalen poort. Optimale beveiliging en privacy bekomt u door een metalen hekwerk rondom uw erf, hierbij kan u op ons rekenen. Onze professionele diensten geven uw poort of hekwerk de juiste uitstraling dat bij uw situatie past.

U kiest hiervoor zelf het formaat, de vorm, de hoogte, de kleur maar vooralsnog ook de afwerking van het geheel. Kiest u voor een klassiek design of een moderne geautomatiseerde poort, u zult zich steeds veilig voelen en dat met een steeds moderne uitstraling.

Vanhaecke Constructie maakt uw metalen poort of hekken volledig op maat. Hierbij zijn we uiteraard benieuwd naar uw eigen idee of ontwerp. Laat u dit liever aan ons over, dan maken wij steeds een ontwerp dat past bij uw project.

Alle metalen onderdelen zijn behandeld tegen corrosie en kunnen gecoat worden in een RAL kleur naar keuze. Eveneens kunnen al onze poorten of hekken voorzien worden van automatisatie, parlofonie en videofonie.

Verkiest u eerder het landelijke uitzicht van hout, maar de sterkte van een metalen poort? Dan bent u bij ons zeker ook aan het juiste adres.

Bekijk wat we doen HIER.

  • image
  • image
  • image
  • image

VANAF SEPTEMBER 2019: POEDERLAKKEN

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt.

Trappen en leuningen:

De juiste trap voor elke situatie.

Metaal wordt steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen. Een trap in metaal is niet alleen bijzonder sterk maar ook praktisch in elk interieur. Hierbij kan men grote lengtes overspannen zonder zware constructies te moeten maken.

Metaal is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor veelvuldig gebruik. Het is slijtvast en zal geen gebruikssporen vertonen bij normaal gebruik.

De meest gebruikte metaalsoorten om trappen mee te vervaardigen zijn inox, ijzer, aluminium en gegalvaniseerd ijzer.

U kan de trap naturel laten maar ook lakken is perfect mogelijk. Gelakte metalen trappen zien er warmer uit en kunnen in een kleur naar keuze afgewerkt worden. Lakken is interessant wanneer men kiest voor een wat goedkopere metaalsoort die er minder strak uitziet dan bijvoorbeeld het duurdere inox.

Met een trapleuning kiest u voor een mooie afwerking van uw trap, maar ook voor de veiligheid van het gebruik ervan. Wij adviseren u ook steeds indien u bij uw moderne trap een leuning zou moeten voorzien of niet. De leuningen zijn stevig en ogen mooi en modern en dit steeds aangepast aan de look van uw interieur. Kiest u voor een industriële stijl, dan hebben we steeds een oplossing dat bij u past.

Bekijk wat realisaties HIER.

  • image
  • image
  • image
  • image