ONZE SPECIALITEITEN

Hekken of poorten op maat in Brugge

Hekken en poorten van metaal zijn de perfecte manier om uw huis, eigendom, pand of bedrijf in regio Brugge te beschermen. Optimale beveiliging en privacy bekomt u door een metalen poort rondom uw erf te laten plaatsen door Vanhaecke Constructie te Brugge. Onze professionele diensten geven uw metalen poort of hek op maat de juiste uitstraling die bij uw situatie in Brugge past.

Hekken en poorten gemaakt volgens uw wensen in Brugge

Alle hekken en poorten worden in ons atelier in Brugge op maat vervaardigd volgens uw wensen. U kiest zelf het formaat, de vorm, de hoogte, de kleur maar vooralsnog ook de afwerking van uw metalen poort voor uw huis of bedrijf in Brugge. Ongeacht of u kiest voor een klassiek design of voor automatische poorten met een moderne uitstraling van ons bedrijf uit Brugge, u voelt zich steeds veilig. Om uw metalen poort of hekken volledig op maat te maken, luisteren we graag naar wat uw wensen zijn. Heeft u interesse in automatische poorten van metaal voor uw bedrijf in Brugge met een moderne twist? Of zoekt u een klassieke ijzeren toegangspoort voor uw woning in Brugge? Onze experts uit Brugge hebben ervaring met het vervaardigen van alle soorten metalen hekken en poorten, dus uw project is bij ons in veilige handen. Laat u het ontwerpen van geschikte hekken en poorten voor uw pand in Brugge liever aan ons over? Geen probleem! Wij maken steeds een ontwerp dat past bij uw project.

De afwerking van uw hek op maat in Brugge

Natuurlijk verzorgen we niet enkel het ontwerp, maar ook de afwerking van uw metalen hek op maat in ons atelier in Brugge. Zo worden alle metalen onderdelen behandeld tegen corrosie en kunnen ze gecoat worden in een RAL-kleur naar keuze. Eveneens kunnen al onze poorten of hekken voorzien worden van automatisatie, parlofonie en videofonie. Verkiest u eerder het landelijke uitzicht van hout, maar de sterkte van een metalen poort? Dan bent u bij ons zeker ook aan het juiste adres.

Ontdek onze ruime diensteverlening

Naast het vervaardigen van hekken en poorten op maat, voert Vanhaecke Constructie nog andere werkzaamheden uit op vlak van metaalbewerking en -constructie in Brugge. Zo staan we klaar voor bedrijven en particulieren voor projecten van uiteenlopende aard. Wilt u een metalen onderdeel laten poedercoaten of wenst u een stalen trap op maat te laten ontwerpen door onze experts? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch op +32 474 58 86 97 om ons in te schakelen voor uw project. Wilt u eerst meer inzicht in onze mogelijkheden? Werp dan zeker een blik op onze eerdere realisaties.

  • image
  • image
  • image
  • image

VANAF SEPTEMBER 2019: POEDERLAKKEN

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt.

Trappen en leuningen:

De juiste trap voor elke situatie.

Metaal wordt steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen. Een trap in metaal is niet alleen bijzonder sterk maar ook praktisch in elk interieur. Hierbij kan men grote lengtes overspannen zonder zware constructies te moeten maken.

Metaal is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen voor veelvuldig gebruik. Het is slijtvast en zal geen gebruikssporen vertonen bij normaal gebruik.

De meest gebruikte metaalsoorten om trappen mee te vervaardigen zijn inox, ijzer, aluminium en gegalvaniseerd ijzer.

U kan de trap naturel laten maar ook lakken is perfect mogelijk. Gelakte metalen trappen zien er warmer uit en kunnen in een kleur naar keuze afgewerkt worden. Lakken is interessant wanneer men kiest voor een wat goedkopere metaalsoort die er minder strak uitziet dan bijvoorbeeld het duurdere inox.

Met een trapleuning kiest u voor een mooie afwerking van uw trap, maar ook voor de veiligheid van het gebruik ervan. Wij adviseren u ook steeds indien u bij uw moderne trap een leuning zou moeten voorzien of niet. De leuningen zijn stevig en ogen mooi en modern en dit steeds aangepast aan de look van uw interieur. Kiest u voor een industriële stijl, dan hebben we steeds een oplossing dat bij u past.

Bekijk wat realisaties HIER.

  • image
  • image
  • image
  • image