Op maat gemaakt metaal

Alle werkzaamheden in eigen huis

Centraal gelegen in Brugge

Als u metaal, zoals aluminium, wilt laten poedercoaten in Brugge, rekent u op de uitstekende service van Vanhaecke Constructie. Ons atelier is zeer ervaren in metaalbewerkingen voor bedrijven en particulieren. Sinds 2019 kunt u bij ons in West-Vlaanderen ook terecht voor het poederlakken van al uw metaal, zoals aluminium, staal of tin. Lees verder en ontdek hoe we u kunnen helpen. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor het bewerken van metalen. Wilt u bijvoorbeeld metaal zoals aluminium laten poederlakken, dan schakelt u dé specialist in West-Vlaanderen in.

Heeft u interesse in onze diensten?

Poederlakken Brugge

Wat voor metaal laat u poedercoaten in ons atelier in Brugge?

Het poedercoaten van metaal is een veelgebruikte afwerking in heel wat sectoren en op verschillende constructies. Dit unieke proces kan dan ook worden toegepast op heel wat soorten en vormen van metaal. Wenst u aluminium te laten poedercoaten, ook wel poederlakken genoemd, in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen? Of wilt u een ander metaal dan aluminium, bijvoorbeeld staal, laten poedercoaten? Ongeacht welke metaalsoort en -vorm, onze experts in metaalbewerking staan voor u klaar. Via poedercoaten of poederlakken zorgen we in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen, voor een nauwkeurige afwerking van al uw metaal, zoals aluminium.

Nieuw en oud metaal laten poederlakken

Poedercoaten wordt veelvuldig toegepast bij nieuwe projecten, waarbij het metaal een mooie afwerking krijgt. In ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen, hebben we echter ook ervaring met het poederlakken van oud metaal, denk hierbij aan oude onderdelen van aluminium of staal. Via deze techniek geven we het oude metaal weer zijn glans terug, zodat het er als nieuw uitziet. Zowel dun plaatmetaal als zwaar constructiemateriaal kan bij ons behandeld worden door middel van dit proces, dat wij in onze werkplaats op een vakkundige manier uitvoeren.

Schakel ons atelier in voor uw project

Heeft u een onderdeel van aluminium of een ander metaal dat u wilt laten poedercoaten, ook wel bekend als industrieel poederlakken, in ons atelier in Brugge, West-Vlaanderen? We zijn u graag van dienst met een industriële coating voor uw onderdelen. Dankzij onze ligging in het industriepark De Blauwe Toren zijn we uw bedrijf in regio Brugge snel van dienst. Omdat we alles in eigen huis uitvoeren, bent u bovendien verzekerd van een vakkundig resultaat en een uitstekende service. Aarzel niet om ons in te schakelen voor uw project, hetzij voor poedercoaten of voor het vervaardigen van een ijzeren poort. Contacteer ons via het contactformulier of bel naar +32 474 58 86 97 voor een offerte op maat. Onze ervaren specialisten helpen u graag en ze voorzien u graag van persoonlijk advies.

Metaalwerken Vanhaecke