Op maat gemaakt metaal

Alle werkzaamheden in eigen huis

Centraal gelegen in Brugge

Vanhaecke Constructie verzorgt graag de industriële coating van metalen voor bedrijven in Brugge en omstreken. Sinds 2019 is ons atelier uitgerust met een poedercoatinginstallatie die wordt bediend door ons vakkundig en ervaren personeel. Welke metalen onderdelen mogen we voor u voorzien van een professionele coating? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van ons bedrijf.

Heeft u interesse in onze diensten?

Poederlakken Brugge

Industriële coating van een ruim aanbod aan onderdelen in Brugge

Met een industriële coating van ons metaalbewerkingsbedrijf in Brugge geeft u uw metalen onderdelen een gladde en professionele afwerking. Onze poederlakinstallatie is in staat zowel plaatmetaal als zwaar constructiemateriaal te voorzien van een geschikte afwerking in kleur naar keuze. We kunnen uw bestaande, maar ook nieuwe metalen onderdelen voorzien van een industriële coating in ons atelier in Brugge. Zo vervaardigen onze competente medewerkers met plezier het gewenste onderdeel of project op maat, om het vervolgens te voorzien van een corrosiebestendige coating. Denk hierbij aan trappen, toegangspoorten en hekken op maat die we ook professioneel afwerken. Door het project volledig in ons beheer te geven, bent u verzekerd van echte Belgische kwaliteit en een uitstekende service.

Schakel ons in voor uw project

Aarzel niet om ons metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge in te schakelen voor een industriële coating van al uw onderdelen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten als u ons contacteert. Bel hiervoor naar +32 474 58 86 97 of vul het contactformulier in. In onze realisaties krijgt u ook meer inzicht in de kunde en mogelijkheden van Vanhaecke Constructie.

Metaalwerken Vanhaecke