Op maat gemaakt metaal

Alle werkzaamheden in eigen huis

Centraal gelegen in Brugge

Poederlakken van uw velgen in Brugge zorgt ervoor dat uw auto er mooi uit blijft zien. Zo’n specialist is Vanhaecke Constructie in de Brugse wijk Sint-Pieters. Als u uw velgen laat poederlakken, dan gebeurt dit via een elektrostatisch verfproces. We spuiten de verf met perslucht op het oppervlak. Hierdoor ontstaat er een egale verflaag met een mooi mateffect. De verf blijft tijdelijk plakken door een negatief geladen poeder en wordt vervolgens gebakken in de oven. Op deze manier ontstaat er een strak resultaat dat jarenlang meegaat.

Heeft u interesse in onze diensten?

Poederlakken Brugge

Milieuvriendelijk poederlakken van uw velgen in Brugge

Als u uw velgen laat poederlakken door Vanhaecke Constructie uit Brugge, dan bent u verzekerd van een strak resultaat. Daarnaast is het laten poederlakken van uw velgen of andere oppervlakken, zoals hekken en poorten, ook nog eens zeer milieuvriendelijk, als u dit laat doen door onze specialisten in Brugge. Er komen geen oplosmiddelen vrij, waardoor we het milieu niet belasten. Ook worden er geen zware metalen gebruikt bij het poederlakken van uw velgen door ons bedrijf uit Brugge. Ook bij onze andere werkzaamheden, zoals het vervaardigen van poorten en hekken, werken we op een milieuvriendelijke manier.

Overleg met ons voor een oplossing op maat

Bij het poederlakken van uw velgen of het vervaardigen van metalen oplossingen, werken we altijd volgens optimaal maatwerk. Hierdoor voldoet het eindproduct altijd aan uw verwachtingen. Heeft u nog vragen over onze werkprocessen? Bel dan naar +32 474 58 86 97 of vul het contactformulier in.

Metaalwerken Vanhaecke