Op maat gemaakt metaal

Alle werkzaamheden in eigen huis

Centraal gelegen in Brugge

Vanhaecke Constructie is de expert in moderne trappen van metaal in Brugge. In ons eigen atelier ontwerpen en vervaardigen we moderne trappen en onderdelen op maat voor onze klanten. Wilt u een stalen trapleuning op maat laten ontwerpen door onze vakmensen? Of kiest u voor een moderne metalen trap voor uw woning? Wij realiseren graag uw wensen!

Heeft u interesse in onze diensten?

Poederlakken Brugge

De voordelen van moderne trappen van metaal gemaakt in ons atelier in Brugge

Bij Vanhaecke Constructie vervaardigen we met veel kunde en plezieren trappen van metaal met een moderne uitstraling. Trappen van metaal bieden heel wat voordelen, naast hun moderne en robuuste uitstraling. Zo gaan deze moderne trappen van metaal jarenlang mee zonder te slijten in uw woning in Brugge. Ook zijn metalen trappen zeer onderhoudsvriendelijk. In ons atelier coaten we uw trap met een RAL-kleur naar keuze, waarna u er jarenlang geen onderhoud aan hoeft uit te voeren. Nog een voordeel van de moderne trappen van metaal die we in Brugge vervaardigen? Geen vervelend gekraak zoals bij een houten trap wanneer u erop loopt. Kortom, van onze metalen trappen geniet u nog jarenlang zonder zorgen.

 

Laat een stalen trapleuning of ander trapdelen op maat maken voor uw huis in Brugge

Hoewel onze moderne trappen uit Brugge veel voordelen bieden, heeft u misschien toch een voorkeur voor een houten trap met metalen details. Ook dan kunt u rekenen op onze expertise. Zo vervaardigen we met plezier een prachtige stalen trapleuning op maat van uw woning in Brugge. Deze geeft een moderne twist aan uw houten trap, perfect voor een modern interieur. Dankzij ons maatwerk ontvangt u een stalen trapleuning die perfect de vorm van uw bestaande trap volgt en aansluit bij uw wensen.

Laat ons uw metalen trappen en poorten ontwerpen

Wilt u een stalen trapleuning of een volledige metalen trap op maat laten vervaardigen door ons metaalbewerkingsbedrijf te Brugge? Dan luisteren we graag naar uw wensen om een prachtige nieuwe trap te vervaardigen. Daarbij profiteert u steeds van onze expertise en uitstekende prijskwaliteitsverhouding. In onze eerdere realisaties vindt u alvast wat inspiratie voor een stalen trapleuning of trap op maat voor uw huis in Brugge. Wist u trouwens dat wij ook metalen poorten op maat maken voor particulieren en bedrijven? Ontdek meer over onze service door ons te contacteren op +32 474 58 86 97 of via het contactformulier.

Metaalwerken Vanhaecke