Op maat gemaakt metaal

Alle werkzaamheden in eigen huis

Centraal gelegen in Brugge

Met een ijzeren toegangspoort sluit u eenvoudig uw tuin of bedrijfsterrein in Brugge af. Zo beschermt u uw privacy, maar heeft u ook altijd controle over wie uw terrein betreedt. Vanhaecke Constructie is een ervaren metaalconstructiebedrijf uit Brugge en maakt graag een ijzeren toegangspoort op maat, volgens uw wensen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Poederlakken Brugge

IJzeren toegangspoort op maat laten maken door de expert in Brugge

In ons atelier in Brugge werken enkel competente en ervaren vakmensen zodat u steeds verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bovendien produceren we enkel maatwerk. Zo bepaalt u helemaal zelf de vormgeving van uw ijzeren toegangspoort voor uw pand in Brugge. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditioneel design of net voor een moderne poort? Voor we aan de slag gaan, luisteren we aandachtig naar uw wensen om deze vervolgens met zorg te realiseren. Het resultaat? Een prachtige ijzeren toegangspoort op maat vervaardigd in Brugge die voldoet aan uw wensen.

Profiteer van een professionele afwerking

Uw ijzeren toegangspoort krijgt in ons atelier te Sint-Pieters in Brugge natuurlijk ook de nodige afwerking. Denk hierbij aan een corrosiebestendige coating, in RAL-kleur naar keuze. Maar ook installeren we met plezier een automatisch openingsmechanisme, en parlofonie of videofonie. Zo ontvangt u een poort die stijl en bescherming optimaal combineert.

Maak gebruik van onze diensten voor bedrijven en particulieren

In onze werkplaats vervaardigen we bovendien niet enkel metalen hekken; ook metalen trappen voor binnen of buiten behoren tot de mogelijkheden voor particulieren. Natuurlijk staan we bedrijven ook graag bij met industriële coatings, laswerken, plasmasnijden en meer. Ontdek meer over onze dienstverlening en vraag om een offerte voor uw ijzeren toegangspoort op maat. Bel ons op +32 474 58 86 97 of vul het contactformulier in. In onze eerdere realisaties ontdekt u al meer over onze mogelijkheden.

Metaalwerken Vanhaecke